88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

emre

Taha oyuna girince play off finali geldi aklima :(

Taha' ya cok ihtiyacimiz var umarim bir an once form tutar. Giveniyoruz Cesur Yurege..

Karabudun

29 November 2015, 22:17:32 #286 Son düzenlenme: 30 November 2015, 02:09:42 Karabudun
Geçen sezon play-off finalinde saçma sapan hareketlerinin akabinde gördüğün kırmızı kart ile maçı bırakıp bitmesini bekleyen, mağlubiyeti kabullenmiş Antalyasporlu oyuncuların yeniden kendilerine inanmasını sağladığın, durumları eşitlediğin için sana nasıl sövdüğümü inan tarif edemem. Ben seni hep o zırva hareketlerin ile hatırlıyorum velev ki sen hiçbir zaman iyi bir topçu olmadın. Bazılarımız sana İniesta muamelesi yapsa da çoğumuz biliyoruz ki bu sene bu ligde tepinip duruyorsak müsebbibi sensin. Biliyorum ki yine koyvereceksin velhasıl kelam yokluğuna duacıyım.

samsunmania

Topa vurmaktan aciz şu anda. Mental ve fizik olarak hazır değil ve maç eksiği bariz ortada. Yedek başlatmak gerekli bence.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Karabudun - 29 November 2015, 22:17:32
Geçen sezon play-off finalinde saçma sapan hareketlerinin akabinde gördüğün kırmızı kart ile maçı bırakıp bitmesini bekleyen, mağlubiyeti kabullenmiş Antalyasporlu oyuncuların yeniden kendilerine inanmasını sağladığın, durumları eşitlediğin için sana nasıl sövdüğümü inan tarif edemem. Ben seni hep o zırva hareketlerin ile hatırlıyorum velev ki sen hiçbir zaman iyi bir topçu olmadın. Bazılarımız sana İnieste muamelesi yapsa da çoğumuz biliyoruz ki bu sene bu ligde tepinip duruyorsak müsebbibi sensin. Biliyorum ki yine koyvereceksin velhasıl kelam yokluğuna duacıyım.
yanlış anlama kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama aynı maç da mbilla da kırmızı kart gördü gereksiz ve saçma yere bence penaltı atışlarını forvet oyuncuları duruyorken defans ve bek oyuncularına kullandırandır asıl sorumlu

Karabudun

30 November 2015, 02:07:33 #289 Son düzenlenme: 30 November 2015, 02:11:19 Karabudun
Yanlış anlayacak bir şey yok, görüşlerimizi paylaşıyoruz. Mbilla'nın gördüğü ilk sarı için faul bile verilmezdi. Ayrıca kime sorsak o maçın adamının Mbilla olduğu cevabını alırız. Oysa Taha iki gereksiz ötesi hareketle o maçı veren adamdır. Öylesine önemli bir maçta aynı saçmalığı iki kere yapıp oyundan atılan kaç oyuncu görülmüştür acaba?  Maçın görüntüleri var nette, açıp izleyebilirsiniz. Antalyalı oyuncular resmen bırakmıştı maçı, özellikle yüz ifadelerine dikkat edin izlerken. Ne zaman ki Taha kırmızı görüp atıldı adamlara şevk geldi. Demem o ki kazanabileceğimiz maçı penaltılara götüren Taha'dır. Bugün Gaziantep'le değil Giresun'la oynuyorsak müsebbibi Taha'dır. O sıçtı, Erhan da tüy dikti.

5trawberry

30 November 2015, 08:32:36 #290 Son düzenlenme: 01 December 2015, 18:30:32 ##kdc##
Mbilla'nın kartıyla Taha'nın kartını bir görmek hangi taraftarlık vicdanına sığıyor? Mbilla 120'de gördü mac bitti ki ilk gördüğü kart fiyaskoydu. Taha iki dakika götünü sıksa 30 dk da süper lig gelecekti. Taha 2014-2015 sezonunu tabiri caizse hiç etti.

Mesajlarımızda argo küfür vb aykırı kelimeler kullanmamaya özen gösterelim.

55(tuncay)55

01 December 2015, 17:45:56 #291 Son düzenlenme: 02 December 2015, 19:56:43 55(tuncay)55
Alıntı yapılan: Karabudun - 30 November 2015, 02:07:33
Yanlış anlayacak bir şey yok, görüşlerimizi paylaşıyoruz. Mbilla'nın gördüğü ilk sarı için faul bile verilmezdi. Ayrıca kime sorsak o maçın adamının Mbilla olduğu cevabını alırız. Oysa Taha iki gereksiz ötesi hareketle o maçı veren adamdır. Öylesine önemli bir maçta aynı saçmalığı iki kere yapıp oyundan atılan kaç oyuncu görülmüştür acaba?  Maçın görüntüleri var nette, açıp izleyebilirsiniz. Antalyalı oyuncular resmen bırakmıştı maçı, özellikle yüz ifadelerine dikkat edin izlerken. Ne zaman ki Taha kırmızı görüp atıldı adamlara şevk geldi. Demem o ki kazanabileceğimiz maçı penaltılara götüren Taha'dır. Bugün Gaziantep'le değil Giresun'la oynuyorsak müsebbibi Taha'dır. O sıçtı, Erhan da tüy dikti.
ben defalarca izledim sagol. sonuçta iki oyuncuda öyle veya böyle kırmızı gördü taha maçın penaltılara gitmesine sebep olduysa mbilla da penaltı atarken lazımdı bugünlerde olmamızın sorumlusu varsa o da sir erhan altın ve ilk yarıda ki yönetimdir.

55(tuncay)55

01 December 2015, 17:48:36 #292 Son düzenlenme: 01 December 2015, 18:30:51 ##kdc##
Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 November 2015, 08:32:36
Mbilla'nın kartıyla Taha'nın kartını bir görmek hangi taraftarlık vicdanına sığıyor? Mbilla 120'de gördü mac bitti ki ilk gördüğü kart fiyaskoydu. Taha iki dakika götünü sıksa 30 dk da süper lig gelecekti. Taha 2014-2015 sezonunu tabiri caizse hiç etti.
son denizli maçında golünü attıgında kahramandı sezonu kurtamıştı gideni değil kalanı destekleyin kalana sahip çıkın...

Raqua55

Taha yalçıner Finalde Çok büyük bir hata yaptı Kabul.Yalnız Tahadan Önce oynayan Yetenek abidelerinide Biliyoruz.Fatih sen,Mustafa Kayabaşı,Fink,Mustafa Sarp,Adnan Güngör gibi isimlerden medet Ummak zorunda kaldığımızı ne çabuk unuttuk.Bu adam Yetenekli filan değil onu hepimiz biliyoruz.Ama hırsıyla Azmiyle Orta Sahamızı 2 sezondur bir şekilde hep ayakta Tuttu.2 sezondur Kazandığımız maçlara Bakın Çoğunda Taha vardı.Şuanki kadro kısıtlığında ve transfer tahtası kapalı Bir takımın oynatabileceği En iyi orta sahalardan biri.

Karabudun

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 01 December 2015, 17:45:56
ben defalarca izledim sagol. sonuçta iki oyuncuda öyle veya böyle kırmızı gördü taha maçın penaltılara gitmesine sebep olduysa mbilla da penaltı atarken lazımdı bugünlerde olmamızın sorumlusu varsa o da sir erhan altın ve ilk yarıda ki yönetimdir.

Evet, kardeş haklısın neticede ikisi de kart görmüştü. Ben bunu hesap edememiştim, sağ olasın.

korayxyz

Sakatlığı ne durumda? Bu hafta oynayacak mı?

5trawberry

Gereksiz hareketlerden faullerden bıkmadın mi?

CoRaqLi55

Maçın en iyisiydi bence.Bir ara defansta çok güzel müdahalelerde bulundu.

sadece55

2. yarı güç toplayıp orta sahaya yerleşmeli.

Sadece Samsunspor

Kendi yerinde oynamasi sart