Flavien Tait

Başlatan Stoper, 06 September 2023, 20:24:24

« önceki - sonraki »

jean

Yanlislikla atti galiba golu geldiginden beri ilk defa gol atti

brigand

Fizik olarak hala takım gerisinde olduğunu görüyoruz. Bir türlü adapte olamadı. Ligue 1 ortalamasına yaklaşamadı bile.
Hoca eğer bir şekilde faydalanmayı başarabilirse takıma büyük katkı sağlayacağı kesin. Benim çok ümidim olmasa da hocanın şapkasından çıkacak daha çok tavşan var gibi.

Stoper

Kasımpaşa maçında takımımızın dördüncü golünü attı. Böylelikle Fransız oyuncu ilk kez Samsunspor formasıyla golle tanıştı. Sezon öncesinde takımdan ayrılması gündeme gelmişti. Sözleşmesi 2026'da bitiyor. Muhtemelen karşılıklı anlaşılıp, bu sezon sonu yollar ayrılır.

cembaba

Dostum problem ne bilmiyorum ama sende çok daha fazlası var. Biraz oynasan De Bruyne gibisin. Takım oyununun 2 katına çıkacak. Nedir bu isteksizlik anlamıyorum.

55.hakan

Kumaşı iyi ama bu maçta ve Alanya maçında da gördük ağır kalıyor. Bu lig yavaşlığı kaldırmıyor. Daha fazla çalışıp ritim yakalaması lazım ilk 11 için.

brigand

Tait'de eksik olan yetenekleri, oyun görüşü veya top tekniği değil. Sadece ve sadece fizik kondisyon durumu. Çok atletik bir görüntüden bahsetmiyorum. Yukarıda da yazılmış. Eksik kalan ve yetersiz gösteren temposu. Takımın temposuna ayak uyduramaması. Yavaş yavaş bir seviyeye geleceğini hala umut etmek istiyorum. Hoca da belli ki onun için oldukça fazla kafa yorup uğraşıyor. Çünkü gerçekten hazır ve etkili Tait takım için büyük koz bu ligde. Bu akşam ki kupa maçında 11 çıkacaktır. Bu maçları basamak olarak kullabilmesi lazım.