Carlo Holse

Başlatan _SoN_, 01 September 2023, 21:32:22

« önceki - sonraki »

emre

Hep kanatta harcandığını düşünüyordum. 10 numarada harika oynadı. Trabzon maçının en iyisiydi bence. İkinci golde yaptıkları harikaydı.

55.hakan

Arı gibi çalıştı nazar değmesin. Ortada daha etkili olacak gibi.

brigand

Gösterdiği performans her açıdan tarif edilemeyecek kadar iyiydi. Her şeyi yaptı, daha da fazlasını yapmak için hırsı vardı.

Stoper

Sezonun en iyi transferi. Enerjisi, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle takımına çok yardımcı oluyor. Kim tavsiye etti, önerdiyse tebrikler.

ercan0655

Takımdaki iki iyi yabancıdan biri. Yanında ilerisinde aynı futbol aklı ve becerisi olan birisi daha olsa offf offf.

mehmet yılmaz

Samsunspor'un sezon başladıktan birkaç hafta sonra Rosenborg'dan kadrosuna dahil ettiği Danimarkalı oyuncu Calo Holse, genel olarak başarılı bir sezon geçirdi. Samsunspor formasıyla 33 lig maçına çıkan 25 yaşındaki oyuncu, bunların hepsinde ilk 11'de yer aldı. 5 gol ve 3 gol pası ile 8 gole etki eden Holse, 4 sarı kart gördü ve toplamda 2788 dakika forma giydi.

Stoper

Lige iyi başladı. Geçtiğimiz sezon kanat pozisyonunda oynarken, bu sene orta merkezde süre buluyor. İki mevkide de oynama özelliği var. Gaziantep maçında, yaptığı çapraz koşuyla pozisyona girdi ve golünü attı. Tebrikler Holse.

emre

Çok karakterli ve emekçi topçu. Çok fazla gol pozisyonuna da giriyor ama daha skorer olsa tadından yenmeyecek.

Stoper

Ligde ikinci golünü Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Gol katkısı dışında sahada basmadık yer bırakmadı. Çok çalıştı, rakip kovaladı.

jean

Fb gibi takima gol atmasi moralini yukseltecektir kesinlikle

55.hakan

Atom karınca maaşallah diyelim attığı goldeki koşusu enerjisi her eve lazım Holse..

Stoper

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Carlo Holse, müthiş bir çocuk. Atom Karınca gibi. Geçen sene sağ kanatta oynuyordu, onu bu sezon 10 numaraya çektik. Maaşı 500 bin euro'nun altında. Rosenborg'dan alırken çok uğraştım, pazarlıklar 2 ay sürdü. En son 2.2 milyon euro'ya ikna ettim. Çok fazla teklif geliyor, elimizde tutmamız zor gözüküyor."

ugurozkan

Bu yıl elimizdeki üç dört oyuncuyu iyi bonservisle yollamak gerekiyor. Vaktinde satılmayandan hayır gelmiyor.
Holse hem teknik kapasitesi hem de hırslı  mücadeleden çekinmeyen futboluyla geçen sezondan beri kadronun en iyisi. Takıma kazandırarak giderse çok iyi olur. Ama bu sezonun geri kalanında ciddi katkısına ihtiyacımız var.

55.hakan

Bodrum maçında döner inşallah press yapmada zayıf kaldık Alanya maçında yokluğunda.

Stoper

Alanyaspor maçında sakatlığından dolayı yok idi. Onun yokluğu çevresindeki arkadaşlarının da performansını etkiliyor. Bu takımın olmazsa olmazı, takımı yükseğe çeken ismi. Sakatlığı için net açıklama gelmedi. Ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum. 5 gün sonra Bodrum maçında sahada görüşmek dileğiyle.